De natuur vormt een eindeloze inspiratiebron qua vormen, structuren, kleuren, geuren, materialen en composities. De tuin is in feite een gecultiveerd stukje privé-natuur. Hierbij wordt vorm gegeven aan datgene wat je mooi vindt, waardoor je ontspant, geniet en energie krijgt. Een trend is volgend jaar alweer voorbij, maar jaarlijks wordt uw tuin niet heraangelegd. Het is belangrijk dat je tuin aan je wensen voldoet en dat je er jaren plezier van heeft. Mark Vanallemeersch en zijn team streven dan ook naar een tijdloze tuincreatie, die toch eigentijds is. Een tuin waarin je je nog jaren thuis voelt. Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet. Een onderhoudsarme tuin is wel mogelijk.

Ook met beplanting!

Beplanting is een onmisbaar onderdeel van een tuin. Ons klimaat en ook de seizoenen hebben een invloed op onze beplanting. Het is daarom heel belangrijk te weten planten het best groeien in je onderrond rekening houdend met zon, halfschaduw of schaduw.

Onze uitgebreide kennis van bloemen, tuinen en planten laat ons toe om de beste keuze te maken met respect voor de huidige beplanting en natuur.

Onze diensten

Onze troeven

Uitgebreide tuinexpertise en ervaring

Onze rijke bedrijfsgeschiedenis als professionele tuinaannemer zorgt ervoor dat ons team over een heel gezonde dosis kennis over bomen, planten, ... beschikt.

Persoonlijke, familiale aanpak

Wie samenwerkt met ons, werkt niet zomaar samen met een bedrijf maar met gepassioneerde mensen. Welkom!

 

 

Van start tot eind

Eigen ontwerpbureau, van advies tot realisatie. Rekening houdend met je wensen en behoeften. 
Ook voor totaalprojecten, van grondwerken tot laatste lichtpunt, kan je bij ons terecht.

Respect voor de omgeving en afwerking

Ontwerp, aanleg, onderhoud op maat van de klant en met respect voor de omgeving: dat geeft ons een kick. Wij zorgen voor een piekfijne afwerking.