Tuinen

De natuur vormt een eindeloze inspiratiebron qua vormen, structuren, kleuren, geuren, materialen en composities. De tuin is in feite een gecultiveerd stukje privenatuur. Hierbij wordt vorm gegeven aan datgene wat u mooi vindt, waardoor u ontspant, geniet en energie krijgt. Een trend is volgend jaar alweer voorbij, maar jaarlijks wordt uw tuin niet heraangelegd. Het is belangrijk dat uw tuin aan uw wensen voldoet en dat u er jaren plezier van heeft. Mark Vanallemeersch streeft dan ook naar een tijdloze tuincreatie, die toch eigentijds is. Een tuin waarin u zich nog jaren thuis voelt.

 

Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet. Een onderhoudsarme tuin is wel mogelijk.

Ook met beplanting!

Beplanting is een onmisbaar onderdeel van een tuin. In ons klimaat is beplanting duidelijk onder invloed van de seizoenen. Daardoor vormt zij een zeer dynamisch aspect zoveel mogelijk te benutten. Hierdoor kunt u de wisselende seizoenen optimaal beleven. De meer statische wintergroene beplanting versterkt hierbij de structuur binnen het ontwerp.

Onze diensten

Onze troeven

Uitgebreide tuinexpertise en ervaring

Onze rijke bedrijfsgeschiedenis als professionele tuinaannemer zorgt ervoor dat ons team over een heel gezonde dosis kennis over bomen, planten, ... beschikt.

Persoonlijke, familiale aanpak

Wie samenwerkt met ons, werkt niet zomaar samen met een bedrijf maar met gepassioneerde mensen. Welkom!

 

 

Van start tot eind

Eigen ontwerpbureau, van advies tot realisatie. Rekening houdend met je wensen en behoeften. 
Ook voor totaalprojecten, van grondwerken tot laatste lichtpunt, kan je bij ons terecht.

Respect voor de omgeving en afwerking

Ontwerp, aanleg, onderhoud op maat van de klant en met respect voor de omgeving: dat geeft ons een kick. Wij zorgen voor een piekfijne afwerking.

Vragen of een afspraak maken?

Wens je meer info of ontvang je graag een offerte op maat?