Van bloemen tot decoratie

Bloemen en planten fleuren in een oogwenk je hele huis op maar ze zijn ook perfect als cadeau. Hou je van kleurrijke boeketten, frisse kamerplanten of liever een elegant bloemstukje? Spring binnen en we helpen je graag verder met dagverse snijbloemen en eigentijdse planten.

 

Je terras of balkon eenvoudig mooier maken. Door eenvoudige en mooie terraspotten samen met de mooiste planten creëren we graag kleine stukje natuur in je tuin.

 

Naast bloemen en planten kan je bij ons ook terecht voor de mooiste en nieuwste trends in decoratie. Voor elk seizoen of gelegenheid beschikken we over een ruim aanbod: vazen, potten, kaarsen, beelden, ….

Je vindt er dus altijd wel een geschikt cadeau om iemand mee te plezieren of om je eigen interieur een frisse en stijlvolle uitstraling te geven.

Ons assortiment

Fleur je huis op met kleurrijke bloemen, frisse tinten groen en stijlvolle decoratie

NIEUWS

Bloemen en decoratie | Vanallemeersch-Deraedt

11/05/2021

Nieuwe week....en we blijven ervoor gaan met verse snijbloemen , een serre vol bloeiende perkplanten en heel veel leuke decoratie. Donderdag (Hemelvaart) open van 9u tot 12u. De rest van de week normale openingsuren.

07/05/2021

Zet je mama dit weekend in de bloemetjes. Groot assortiment boeketten beschikbaar in de winkel. Te verkrijgen in verschillende kleuren, formaten en prijs. Kom langs en kies een leuk boeket uit.

06/05/2021

Vergeet ze zondag niet …. jullie mama’s . Nog op zoek naar een mooi boeket, leuk decoratiestukje of een cadeaubon. Spring binnen en wij helpen je graag een leuk geschenk uit te zoeken. Voor snelle bediening bestel je boeket op voorhand via onze webshop of in de winkel. Zondag 9 mei zijn we open van 7u tot 15u.