Tuinaanleg

Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt

De perfectie in alle tuinaspecten

Wij zorgen ervoor dat het totale plaatje klopt. U hebt daarbij als klant slechts 1 aanspreekpunt. Tijdens het hele proces waken wij over zowel de kwaliteit van de planten en de materialen als over de kwaliteit van uitvoering.

 

Bij moderne woningen werken we met kunst, strakke lijnen en veel groen. Bij landelijke woningen gebruiken we een meer speelse beplanting. De stadstuin staat dan weer vol verrassende, bijzondere objecten die het geheel een zeer persoonlijke toets geven.

 

De tuin is een oase van rust, ver weg van de hectische stadstaferelen die zich buiten de muren afspelen. Uiteindelijk kiest u natuurlijk zelf hoe uw tuin er zal uitzien. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en dromen realiteit worden.

Tuinaanleg is meer dan zaaien en planten

Tuinaanleg omvat meer dan alleen beplanten en het aanleggen van het gazon.

Het start met de voorbereidende grondwerken. Daarna volgt het aanleggen van verhardingen (terras, tuinpad, oprit, ...) en het plaatsen van omheiningen. Als laatst volgt het beplanten en de aanleg van uw gazon of kunstgras.

Beregeningssystemen, tuinverlichting, vijvers en aankleding (decoratie) behoren ook vaak tot dit totaalpakket.

Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt
Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt
Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt
Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt

Landschapstuinen
de natuur van dichtbij

De inrichting van een landschapstuinen wordt vaak grotendeels bepaald door de natuur eromheen. Ook de architectuur en stijl van de woning spelen een belangrijke rol. Zoals bij elke tuin die wij creëren geldt bovenal dat de tuin onderdeel wordt van de woonbeleving. Men moet zich thuis kunnen voelen in de tuin en natuurlijk moet het onderhoud passen bij de wensen en mogelijkheden van de bewoners.

Stadstuinen
klein maar prachtig

Stadstuinen kunnen, afhankelijk van de tuingrootte, omgeving, bezonning en natuurlijk de wensen van de eigenaar, op verschillende manieren worden aangelegd en ingedeeld. Meestal is de keuze tussen strak en modern of romantisch zoals een cottagetuin. Belangrijk is dat de tuin bijdraagt aan het woongenot.

Haal de natuur dichterbij en breng uw tuin tot leven

Vragen of een afspraak maken?

Wens je meer info of ontvang je graag een offerte op maat?