Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt

De perfectie in alle tuinaspecten

De tuin is een oase van rust, ver weg van de hectische stadstaferelen die zich buiten de muren afspelen. Je kiest zelf hoe je tuin er zal uitzien. Wij zorgen ervoor dat je wensen en dromen realiteit worden.

 

Wij zorgen ervoor dat het totale plaatje klopt. Je hebt daarbij als klant slechts 1 aanspreekpunt. Tijdens het hele proces waken wij over zowel de kwaliteit van de planten en de materialen als over de kwaliteit van uitvoering.

 

Bij moderne woningen werken we met kunst, strakke lijnen en veel groen. Bij landelijke woningen gebruiken we een meer speelse beplanting. De stadstuin staat dan weer vol verrassende, bijzondere objecten die het geheel een zeer persoonlijke toets geven.

Tuinaanleg is meer dan zaaien en planten

Tuinaanleg omvat meer dan alleen beplanten en het aanleggen van het gazon.

Het start met de voorbereidende grondwerken. Daarna volgt het aanleggen van verhardingen (terras, tuinpad, oprit, ...) en het plaatsen van omheiningen. Als laatst volgt het beplanten en de aanleg van uw gazon of kunstgras.

Beregeningssystemen, tuinverlichting, vijvers en aankleding (decoratie) behoren ook vaak tot dit totaalpakket.

Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt
Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt
Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt
Tuinaanleg | Tuinen Vanallemeersch-Deraedt

Landschapstuinen
de natuur van dichtbij

De inrichting van een landschapstuin wordt grotendeels bepaald door de natuur eromheen. Het is belangrijk dat je tuin visueel ruimer toont door de tuin mooi te integreren in de omgeving. De architectuur en stijl van de woning spelen ook een belangrijke rol. Zoals bij elke tuin die wij creëren geldt dat de tuin onderdeel wordt van de woonbeleving. Je moet je thuis kunnen voelen in de tuin en natuurlijk moet het onderhoud passen bij je wensen en mogelijkheden.

 

Stadstuinen
klein maar prachtig

Stadstuinen kunnen, afhankelijk van de tuingrootte, omgeving, bezonning en natuurlijk de wensen van de eigenaar, op verschillende manieren worden aangelegd en ingedeeld. Meestal is de keuze tussen strak en modern of romantisch zoals een cottagetuin. Belangrijk is dat de tuin bijdraagt aan het woongenot. Met enkele simpele aanpassingen laten we de tuin groter lijken en kan je met enkele vierkante meters heerlijk vertoeven in het groen.

Haal de natuur dichterbij en breng je tuin tot leven