Tuinaanleg Vanallemeersch-DeraedtDe natuur vormt een eindeloze inspiratiebron qua vormen, structuren, kleuren, geuren, materialen en composities. De tuin is in feite een gecultiveerd stukje privenatuur. Hierbij wordt vorm gegeven aan datgene wat u mooi vindt, waardoor u ontspant, geniet en energie krijgt.Een trend is volgend jaar alweer voorbij, maar jaarlijks wordt uw tuin niet heraangelegd. Het is belangrijk dat uw tuin aan uw wensen voldoet en dat u er jaren plezier van heeft. Mark Vanallemeersch streeft dan ook naar een tijdloze tuincreatie, die toch eigentijds is. Een tuin waarin u zich nog jaren thuis voelt.

Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet. Een onderhoudsarme tuin is wel mogelijk.
 

Ook met beplanting!

Beplanting is een onmisbaar onderdeel van een tuin. In ons klimaat is beplanting duidelijk onder invloed van de seizoenen. Daardoor vormt zij een zeer dynamisch aspect zoveel mogelijk te benutten. Hierdoor kunt u de wisselende seizoenen optimaal beleven. De meer statische wintergroene beplanting versterkt hierbij de structuur binnen het ontwerp.

Ontdek hier meer over ons bedrijf

Ervaring

Al meer dan 20 jaar ervaring.

Van start tot eind

Eigen ontwerpbureau, van advies tot realisatie. Rekening houdend met uw wensen en behoeften. 


 

Totaalprojecten

Totaalprojecten van grondwerken tot het laatste lichtpunt. 

Op maat

Ontwerp, aanleg, onderhoud op maar van klant. 

Blog

 - Blog - 1.2.Tree Award 2018

1.2.Tree Award 2018

Voor de publieke projecten was De Munt in Roeselare de winnaar. Een bestaand publiek plein dat dringend nood had aan meer groen.

Lees meer
 - Blog - Verschijning in 'Ik ga Bouwen en Renoveren'

Verschijning in 'Ik ga Bouwen en Renoveren'

Hoog langs een winkelstraat in Kortrijk ligt een tweeledige daktuin. Op hetzelfde niveau als het dakappartement een langgerekt terras in hardsteen, omzoomd met bloembakken en achteraan een kruidenhoekje.

Lees meer
 - Blog - Vanallemeersch, met tendens op stap

Vanallemeersch, met tendens op stap

Vanallemeersch – Deraedt op stap met Tendens: uitgezonden op Focus-WTV gedurende 7 en 8 december.

Lees meer
 - Blog - Goud voor "Vlaamse tuinaannemer 2012

Goud voor "Vlaamse tuinaannemer 2012

Al negen jaar was de eigenares van deze daktuin in Kortrijk op zoek naar een aannemer om haar daktuin een nieuw elan te geven, maar gezien de moeilijke werkomstandigheden (slechte toegankelijkheid, waterproblemen,…) haakte elke aangesproken aannemer steeds weer af.

Lees meer

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!

 Laat hier je e-mailadres achter om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met de privacy policy. Vanallemeersch gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend nieuwsbrieven uit te sturen. De ontvanger heeft altijd de mogelijkheid om zich uit te schrijven bij iedere nieuwsbrief.

Contact

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy. Vanallemeersch gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.