In onze winkel vind je elke dag verse bloemen. Ze worden verwend in een geklimatiseerde ruimte die naadloos in onze bloemenzaak is geïntegreerd.

Het assortiment is op de seizoenen en gelegenheden afgestemd. Wij vervullen je persoonlijke bloemenwensen, in diverse prijsklassen en stijlen, modern, gemengd, romantisch, wat je maar wil.

We helpen je graag met boeketten of bloemstukjes die je direct mee kan nemen maar je kan ook naar eigen keuze een boeket of bloemstuk laten maken. Een mooie vaas, mand of pot maakt het helemaal af.

 

Voor speciale gelegenheden en feestdagen maken we graag heel mooie creaties. Moederdag, valentijn, Allerheiligen of andere feestdagen, we voorzien altijd een groot assortiment om uit te kiezen.

 

!! NIEUW !!

Vanaf nu kan je 24/7 bij ons terecht dankzij onze bloemenautomaat . Je vindt er boeketten, bloeiende planten, decoratie en kadobonnen. We vullen de automaat dagelijks aan. Iedereen welkom op elk moment van de dag.

Ons assortiment

Een bloem is de glimlach van een plant

Verzorging van uw bloemen

Voor extra lang plezier van je boeket geven wij graag wat TIPS:

  • Plaats uw boeket zo snel mogelijk in liefst lauw water. Lauw water wordt sneller opgenomen door de bloemstengels.
  • Snij de stelen 2 cm schuin af met een scherp mes.
  • Verwijder de bladeren die onder water staan.
  • Voeg snijbloemenvoeding toe aan het water, er kan ook een eetlepel sprite en een kwart theelepel bleekwater bij om energie te geven en de bacteriën te doden.
  • Plaats de bloemen niet in de zon, tocht, dicht bij de verwarming en niet in de omgeving van fruit. Fruit geeft een schadelijk gas af en zorgt ervoor dat bloemen sneller uitbloeien.
  • Herhaal het afsnijden en verversen van water om de 2 dagen om een ophoping van bacteriën te voorkomen.

VEEL PLEZIER MET UW BOEKET

 

WEETJE: Viagra heeft hetzelfde effect op bloemen als op mensen, dat blijkt uit een onderzoek. Met een pilletje kan je een bos van 50 rozen een week langer vers houden. Al willen we natuurlijk niet instaan voor de gevolgen op je potentie, moest je de bloemen opeten!