Onze diensten

 - Diensten - Advies

Advies

Vanallemeersch Mark brengt structuur in uw ambities met op maat gemaakte plannen en adviezen. Ook renovatie van uw bestaande tuin vraagt een doordacht plan.

Lees meer
 - Diensten - Ontwerp

Ontwerp

​Een ontwerp staat nooit op zichzelf- zoals ook uw tuin niet op zichzelf staat.

Lees meer
 - Diensten - Private tuinen

Private tuinen

Wij zorgen ervoor dat het totale plaatje klopt. U hebt daarbij als klant slechts 1 aanspreekpunt. Tijdens het hele proces waken wij over zowel de kwaliteit van de planten en de materialen als over de kwaliteit van uitvoering.

Lees meer
 - Diensten - Landschapstuinen

Landschapstuinen

De inrichting van een landschapstuin wordt vaak grotendeels bepaald door de natuur eromheen. Ook de architectuur en stijl van de woning spelen een belangrijke rol.

Lees meer
 - Diensten - Stadstuinen

Stadstuinen

Stadstuinen kunnen, afhankelijk van de tuingrootte, omgeving, bezonning en natuurlijk de wensen van de eigenaar, op verschillende manieren worden aangelegd en ingedeeld.

Lees meer
 - Diensten - Daktuinen

Daktuinen

Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, voor elk dak bestaat er een gepaste oplossing. Wij transformeren uw dak in een heerlijke oase van groen.

Lees meer
 - Diensten - Zakelijke tuinen

Zakelijke tuinen

De eerste indruk die uw bedrijfspand maakt, bepaalt voor een groot deel het gevoel waarmee uw klant de hal binnenstapt. U krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

Lees meerVragen voor ons?

Advies nodig over tuinaanleg voor jouw situatie?
Het Vanallemeersch team staat voor je klaar.
 

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy. Vanallemeersch gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.