Beste klanten,

Vanaf heden helpen wij u graag verder via onze webshop!

Klik hier voor de webshop

Even gemakkelijk! Klik alvast door via de link en ontdek ons tijdelijk aanbod. Geen online fan of computerkenner? Geen nood; onze lijn staat open: 051/20.42.10

De Covid-19 epidemie raakt ons allen en beïnvloedt de manier waarop wij omgaan met vrienden en kennissen. We leven mee met eenieder die persoonlijk getroffen werd en hopen mee op een goed herstel.

Aangezien de maatregelen tegen het coronavirus intussen verlengd werden t.e.m. 19 april en de winkel dus gesloten moet blijven, willen wij u graag verder helpen.

Wij kijken er alvast naar uit u zo snel mogelijk terug te zien.
Nancy en Mark Vanallemeersch - Deraedt
 

Lieve klanten,

In deze periode van 'oorlog tegen het coronavirus' zijn ook wij, voor uw veiligheid en gezondheid, gesloten.

Super dank je wel aan Marie-Anne en Benoit van hoevewinkel en aardbeienkwekerij Demedts - De Mey om wat extra ruimte te voorzien en een beperkt aanbod bloemen aan te bieden, zodat zij die wensen, hun woning wat kunnen opfleuren in deze moeilijke periode.

Wij wensen voor u allen het beste en kijken er naar uit u zo snel als mogelijk terug te mogen bedienen. Voor vragen, weet dat wij telefonisch bereikbaar blijven.

Nancy en Mark Vanallemeersch - Deraedt


Voor extra lang plezier van uw boeket geven wij graag wat tips;


*Plaats uw boeket zo snel mogelijk in liefst lauw water. Lauw water wordt sneller opgenomen door de bloemstengels.
*Snij de stelen 2 cm schuin af met een scherp mes.
* Verwijder de bladeren die onder water staan.
*Voeg snijbloemenvoeding toe aan het water, er kan ook een eetlepel sprite en een kwart theelepel bleekwater bij om energie te geven en de bacteriën te doden.
* Plaats de bloemen niet in de zon, tocht, dicht bij de verwarming en niet in de omgeving van fruit. fruit geeft een schadelijk gas af en zorgt  ervoor dat bloemen sneller uitbloeien.
*Herhaal het afsnijden en verversen van water om de 2 dagen om een ophoping van bacteriën te voorkomen.

TIP! VIAGRA heeft hetzelfde effect op bloemen als op mensen, dat blijkt uit een onderzoek. Met een pilletje kan je een bos van 50 rozen een week langer vers houden. Al willen we natuurlijk niet instaan voor de gevolgen op uw potentie, moest u de bloemen opeten !
 

VEEL PLEZIER MET UW BOEKET

 

Snijbloemen

Onze snijbloemen worden verwend in een geklimatiseerde ruimte die naadloos in onze bloemenzaak is geïntegreerd.

Planten

Wij vervullen uw persoonlijke bloemenwensen, in diverse prijsklassen en stijlen, modern gemengd, gegroepeerd, wat u maar wilt.

Terraspotten

Plantenbakken klein of groot, van polyester in felle kleuren, aluminium of roestvrijstaal, allen garanderen ze een uitzonderlijke kwaliteit en levensduur.

Decoratie

Een goede manier om de winter niet alleen van jezelf maar ook van je huis af te schudden, is het een lentefrisse decoratie aan te meten.

Blog

 - Blog - Verschijning in 'Ik ga Bouwen en Renoveren'

Verschijning in 'Ik ga Bouwen en Renoveren'

Hoog langs een winkelstraat in Kortrijk ligt een tweeledige daktuin. Op hetzelfde niveau als het dakappartement een langgerekt terras in hardsteen, omzoomd met bloembakken en achteraan een kruidenhoekje.

Lees meer
 - Blog - Vanallemeersch, met tendens op stap

Vanallemeersch, met tendens op stap

Vanallemeersch – Deraedt op stap met Tendens: uitgezonden op Focus-WTV gedurende 7 en 8 december.

Lees meer
 - Blog - Fleur magazine september 2013

Fleur magazine september 2013

Bloem- en decoratiezaak in de kijker bij Fleur Magazine. Kosten Baten project in samenwerking met Fleur Magazine.

Lees meer

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!

 Laat hier je e-mailadres achter om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met de privacy policy. Vanallemeersch gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend nieuwsbrieven uit te sturen. De ontvanger heeft altijd de mogelijkheid om zich uit te schrijven bij iedere nieuwsbrief.

Contact

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy.  Vanallemeersch gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.